MESH-Technologies A/S
In English
Specialister i grid og klynge computer
A rack cluster from MESH-Technologies

MESH-Technologies udvikler grid software som giver en sikker og fleksibel adgang til programmer og services. Grid computing er opkaldt efter elektricitetsnettet hvor kunder kan købe strøm fra mange forskellige leverandører via samme stik i væggen. På samme måde kan grid computing levere programmer og services via netværket uden at brugeren skal bekymre sig om hvor og hvem ydelsen kommer fra - og man behøver kun en disk- og blæserløs box på størrelse med et modem: en GRID-PC.

Sikkerheden ved grid computing er meget høj hvorfor det kan anvendes til at koble hjemmearbejdspladser til virksomhedssystemer uden brug af VPN. Virksomhedens netværk forlænges ikke ud til hjemmecomputeren hvilket minimerer risiko for overførsel af virus.

"Regnegrid" anvendes til at fordele tunge beregningsopgaver ud til mange almindelig computere. MESH-Technologies laver regnegrid som kan udnytte regnekraften i en virksomheds eller organisations stationære og bærbare computere til at løse tunge regneopgaver - både på Windows og Linux platformen. Det er langt den billigste måde at få adgang til massiv regnekraft!


OfficeGRID®, MESH-MPI®, and TMem® are registered trademarks of MESH-Technologies A/S.
Other names may be trademarks or registered trademarks of their respective holders.
© MESH-Technologies A/S 2003 - 2024.